SOSU Hjælper Studenterhue Inkl. 2 broderinger

949,00

SOSU HJÆLPER STUDENTERHUE INKL. 2 Broderinger. Flot original SOSU Hjælper Studenterhue i god kvalitet.

Sølv Guld Samme farve som huen
str. 53 str. 54 str. 55 str. 56 str. 57 str. 58 str. 59 str. 60 str. 61 str. 62

Leveringstid:

Bestilles varen i dag sendes den fra vores lager efter 1-2 hverdage. Dette gælder også huer med brodering.

Bemærk der fra 4. juli til 31. juli holdes sommerferie, og der tilbydes ikke brodering på huerne. Du kan stadig bestille huer uden brodering og de vil blive afsendt, forvent dog længere leveringstid på 5-12 dage.

 

SOSU Hjælper Studenterhuen med 2 Broderinger: En Unik og Personlig Hyldest

SOSU Hjælper Studenterhuen med 2 broderinger er mere end blot en hovedbeklædning; den er en unik og personlig hyldest til din præstation som en Social og Sundhedshjælper. Den symboliserer din dedikation til at hjælpe og pleje andre og giver dig mulighed for at gøre din hue endnu mere personlig.

Farve og Symbolik
SOSU Hjælper Studenterhuen har lyslilla bånd og et sølvkors som udsmykning. Farven lyslilla symboliserer din medmenneskelighed og omsorg for andre, mens sølvkorset repræsenterer den etiske og moralske dimension i dit arbejde inden for social- og sundhedspleje.

Høj Kvalitet og Knækfrit Design
Huen er af høj kvalitet med guldtryk på satin/polyesterfoer. Den har et knækfrit indlæg i huens nederste kant og en sort lakskygge. Huen er udstyret med en sort lakstormrem med to sorte knapper og en lys lædersvedrem, der tillader dig at bevare de skrevne beskeder fra dine venner.

Valgfrihed med 2 Broderinger
Du kan tilføje 2 broderinger til din SOSU Hjælper Studenterhue og vælge teksten, du ønsker. Dette kan inkludere dit eget navn, skolens navn, årgangen eller andet, der er specielt for dig.

Bemærkninger om Broderinger

- Broderingerne vil blive lavet i huebetrækket.
- Der er ikke returret på produkter med broderinger.
- For bagside broderingen kan der maksimalt være 26 bogstaver inklusive komma, punktum og mellemrum på huen. Flag, symboler og specielle tegn kan ikke broderes.
- For side broderingen på højre side af huen kan der maksimalt være 6 bogstaver inklusive komma, punktum og mellemrum. Denne del er typisk velegnet til initialer eller årstal.
- Du kan vælge mellem sølv eller guld skrift på bagsiden af huebetrækket, eller du kan vælge samme farve som huen har (en lille nuanceforskel kan forekomme).

En Personlig Præstation
At bære en SOSU Hjælper Studenterhue med 2 broderinger er en personlig præstation og en hyldest til dit dedikerede arbejde inden for social- og sundhedspleje. Den repræsenterer dine personlige mål og din indsats for at hjælpe andre.

Din SOSU Hjælper Studenterhue med 2 broderinger er et symbolsk udtryk for din medmenneskelighed og din unikke præstation som en Social og Sundhedshjælper. Det er en hyldest til din dedikation og personlige bidrag til samfundets sundhed og velvære.

Se aktuel leveringstid på forsiden.