SOSU Assistent Studenterhue inkl. 1 brodering

849,00

SOSU Assistent Studenterhue inkl. Navnebrodering. Flot SOSU Assistent Studenterhue i god original kvalitet.

Sølv Guld Samme farve som huen
str. 53 str. 54 str. 55 str. 56 str. 57 str. 58 str. 59 str. 60 str. 61 str. 62

Leveringstid:

Bemærk der frem til 31. juli holdes sommerferie, og der tilbydes ikke brodering på huerne. Du kan stadig bestille huer uden brodering og de vil blive afsendt, forvent dog længere leveringstid på 5-12 dage.

Bestilles der en hue med brodering, vil denne blive afsendt fra vores lager omkring 1. august. Bemærk kundeservice kan stadig træffes på mail i ferieperioden.

 

SOSU Assistent Studenterhue inkl. Navnebrodering - Gør Det Personligt

Når du bærer din SOSU Assistent Studenterhue, skal den symbolisere din stolthed, dit hårde arbejde og dedikation som en Social- og Sundhedsassistent. Med vores SOSU Assistent Studenterhue inklusive navnebrodering får du muligheden for at gøre din hue endnu mere personlig og mindeværdig.

Eksklusivt Designet Kokarde/Emblem Til SOSU Assistenter

Vi har specialdesignet en unik og eksklusiv kokarde/emblem specielt til denne uddannelse, som kan tilkøbes hvis dette ønskes. Dette er din måde at vise din specialisering og stolthed som en SOSU Assistent.

Hue Kvalitet:

Vores huer er udført med omhu for detaljer. De har guldtryk på satin/polyester foer, et knækfrit indlæg i huens nederste rand, en sort lakskygge og en sort lakstormrem med to sorte knapper. Den lyse lædersvedrem indvendigt giver dig mulighed for at bevare de skrevne beskeder fra dine venner, som gør din hue endnu mere mindeværdig.

Personlig Navne Brodering:

- Navnebroderingen bliver udført i huebetrækket.
- Der er ikke returret på produkter med navnebrodering.
- Der kan maksimalt være 26 bogstaver inklusive komma, punktum og mellemrum på huen. Flag, symboler og specielle tegn kan ikke broderes.
- Du har friheden til at vælge den tekst, du ønsker på huen, som f.eks. dit eget navn, skole, årgang eller noget personligt.
- Broderingen kan udføres med sølv eller guld skrift på bagsiden af huen, eller du kan vælge samme farve som huen for en mere ensartet look (lille nuanceforskel kan forekomme).

Bestil din SOSU Assistent Studenterhue med navnebrodering og bær den med stolthed, når du fejrer din uddannelse som en dedikeret SOSU Assistent.

Se aktuel leveringstid på forsiden

Størrelsesguide Studenterhuer