SOSU Assistent Studenterhue

699,00

SOSU Assistent Studenterhuerne er med Mørklilla bånd og med sølvkorset

str. 53 str. 54 str. 55 str. 56 str. 57 str. 58 str. 59 str. 60 str. 61 str. 62

I april sendes der ikke varer mellem den 13. april og den 25. april.

Men bestiller man i dag sendes varen senest mandag den 29. april, også huer med brodering.

 

Eksklusiv SOSU Assistent Studenterhue - Kvalitet, Stolthed og Dedikation

Fejr din afslutning som en SOSU Assistent med vores flotte SOSU Assistent Studenterhue i original topkvalitet. Denne hue er skabt til at symbolisere dit hårde arbejde, engagement og dedikation til at hjælpe andre som en Social- og Sundhedsassistent.

Mulighed for Eksklusivt Designet Kokarde/Emblem Til SOSU Assistenter

Vi har gået skridtet videre og specialdesignet en unik og eksklusiv kokarde/emblem specielt til denne uddannelse. Dette er din måde at skille dig ud, vise din stolthed og markere din specialisering. Denne kan tilkøbes via link nedenfor

Hue Kvalitet:

Vores huer er udført med nøje opmærksomhed på detaljer. De har guldtryk på satin/polyester foer, et knækfrit indlæg i huens nederste rand, en sort lakskygge og en sort lakstormrem med to sorte knapper. Den lyse lædersvedrem indvendigt gør det muligt at bevare de skrevne beskeder fra dine venner, som gør din hue endnu mere mindeværdig.

Bestil din SOSU Assistent Studenterhue og bær den med stolthed, når du afslutter din uddannelse som en dedikeret SOSU Assistent.

Special kokarden kan tilkøbes her: SOSU Assistent Special Kokarde

Ønsker du din SOSU Assistent Studenterhue inkl. navnebrodering bestilles den her: SOSU Studenterhue inkl. navnebrodering

Størrelsesguide Studenterhuer

spacer