Se forsiden for aktuel leveringstid

FOA Afgangshuer/Uddannelseshuer: Markér Din Eksamen Med Stolthed

Disse produkter er forbeholdt FOA's medlemmer, og for at bestille dem, skal du bruge en speciel kode. Ønsker du at bestille en uddannelseshue og ikke er medlem af FOA, kan du gøre det her: Link til Studenterhue/Uddannelseshuer

Når du er ved at afslutte din uddannelse som social- og sundhedsassistent, pædagogisk assistent (PAU) eller social- og sundhedshjælper og ønsker at fejre din eksamen med en afgangshue, har du nu muligheden.

Disse afgangshuer er specialdesignet i samarbejde med FOA for at udtrykke din stolthed og det hårde arbejde, du har lagt i din uddannelse.

Medlemmer Af FOA Nyder En Særlig Fordel: 20% Rabat

Som et medlem af FOA har du privilegiet at nyde 20% rabat på købet af din uddannelseshue. Dette er vores måde at fejre dit medlemskab og anerkende din dedikation til dit fag.

Hvordan Du Får Din Rabatkode
For at drage fordel af denne eksklusive rabat skal du kontakte FOA ved at sende en mail til rabat@foa.dk. I din mail skal du oplyse dit navn, medlemsnummer og mobilnummer. FOA er klar til at besvare dine henvendelser og sikre, at du får din rabatkode i god tid.

FOA's Kontaktinformation:
- Telefon: 46 97 22 80
- Åbningstider:
- Mandag-torsdag: 09:00-11:30 og 12:00-15:30
- Fredag: 09:00-11:30 og 12:00-14:00

Når FOA har modtaget din mail, vil du indenfor kort tid modtage den rabatkode, som du skal bruge, når du bestiller din uddannelseshue her på vores hjemmeside.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at markere din eksamen med en smuk uddannelseshue, og FOA takker dig for dit medlemskab og engagement i FOA.

We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo